Rosselló-pòrcel PDF

El libro Rosselló-pòrcel en formato PDF. El libro Rosselló-pòrcel en formato MOBI. El libro Rosselló-pòrcel en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Roberto Mosquera Castell. Disfruta leyendo con el sitio web enmarchaporlobasico.es.
Enmarchaporlobasico.es Rosselló-pòrcel Image
FECHA
2013
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,68 MB
ISBN
9788415432586

DESCRIPCIÓN

La figura de Bartomeu Rosselló-Pòrcel (Palma, Mallorca, 1913-el Brull, Osona, 1938) està lligada, des del mateix instant de la seva mort, a una imatge mítica: la de l’intel·lectual precoç i renovador que desapareix a les portes de la maduresa poètica. En aquesta obra, Roberto Mosquera dibuixa la línia que recorre els anys, escassos però fructífers i plens de vitalitat, d’una vida itinerant entre Mallorca, Barcelona i Madrid. D’altra banda, hi indaga i examina una obra d’influència decisiva en la literatura catalana, introductora dels corrents europeus del començament del segle xx i deutora de les avantguardes, però també original i en gran manera singular. Tot això en el context cultural d’una època convulsa, que arrenca en plena dictadura de Primo de Rivera i transcorre entre la Segona República i la Guerra Civil.Rosselló-Pòrcel: Vida i poesia aporta noves dades i fonts que fan molta llum a les fites biogràfiques del poeta, expliquen detalladament la recepció de la seva obra al llarg del temps i, sobretot, aprofundeixen l’anàlisi crítica dels seus textos, en la valoració actual i en la revisió de l’aura mítica que la seva herència poètica té avui en la literatura catalana.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Medicos especialistas pediatria y sus areas especificas UNIDAD PEDIÁTRICA BALEAR S.L. es un negocio ubicado en Bartomeu Rosselló-Pòrcel, 15 BAJO, Palma, en el barrio de Son Armadans del distrito de Ponent. Puedes contactar con este negocio en el número de teléfono 971221655, en la web y a través del formulario de contacto.

COMENTARI. Aquest poema és escrit per Bartomeu Rosselló-Pòrcel, autor que va morir jove de la usual malaltia de la tuberculosi (en aquells temps; és a dir, durant la dècada dels 30 aproximadament). La cantant Maria del Mar Bonet i altres cantautors catalans han musicat algunes de les seves peces.

LIBROS RELACIONADOS